ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

kapsoudas_bio

Δημήτρης Καψούδας

Ο ειδικός καρδιολόγος Καψούδας Ν.Δημήτριος διατηρεί το ιατρείο του στο Παλαιό Φάληρο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ferrara στη Βόρεια Ιταλία. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε όλο το φάσμα της κλινικής καρδιολογίας και ειδικά στη χρήση διαγνωστικών εξετάσεων (triplex καρδιάς, holter ρυθμού, holter πίεσης,test κοπώσεως κ.ά.).

 

Έχει εκπαιδευτεί στην εκτέλεση διαφόρων διαγνωστικών εξετάσεων, όπως: υπερηχοκαρδιογράφημα-triplex καρδιάς και ανιούσης αορτής ενηλίκων και παίδων και stress-echo (δυναμική ηχοκαρδιογραφία)  στο εργαστήριο Υπερηχοκαρδιογραφίας(εγχρωμο Doppler,Διαθωρακικό και Διοισοφάγειο Υπερηχοκαρδιογράφημα),δοκιμασίες κόπωσης, Holter ρυθμού στο εργαστήριο Βηματοδότησης και Holter πιέσεως στο νοσοκομείο  Ασκληπιείο Βούλας .

 

Έχει εκπαιδευθεί στην εκτίμηση αρρυθμιολογικών συμβαμάτων στο Τμήμα Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, στην πυρηνική Καρδιολογία στο τμήμα πυρηνικής Ιατρικής του Ε.Α.Ν.Π Μεταξά και στην επεμβατική αντιμετώπιση οξέων στεφανιαίων συμβαμάτων στο Αιμοδυναμικό Τμήμα του Γενικού νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας. Επιπλέον, διαθέτει αξιόλογη εμπειρία από το Καρδιοχειρουργικό Τμήμα του Γ.Ν.Α Ιπποκράτειο.

 

Κατα τη διάρκεια της ειδικεύσεώς του συμμετείχε στην εκπόνηση και ανακοίνωση Επιστημονικών Εργασιών.

 

Ο ιατρός είναι ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

 

Σκοπός της λειτουργίας του καρδιολογικού ιατρείου είναι πρωτίστως η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών,με επίκεντρο τις ανάγκες του ασθενή. Στόχος του ιατρού είναι να προάγεται η υγεία του ατόμου, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του και προλαμβάνοντας καταστάσεις επικίνδυνες για την ζωή του.